Liever rijden in een automaat? Ook dat kan gewoon bij mij!

rijschool maurice

Zie je het niet zitten om al schakelend door het drukke verkeer te komen, of door een beperking, of door fysieke klachten is de keus voor een automaat misschien wel de oplossing. Voor de automaat gebruik ik een VW Golf, een sportieve compacte auto met een zeer soepele DSG7-bak. Automaat heeft ook de toekomst, kijk maar naar de opkomst van Hybride en Elektrische auto’s en steeds meer autofabrikanten leveren hun modellen standaard als automaat.

Ik zeg voor mensen die twijfelen, probeer het eens!

 

rijschool mauriceHoe wordt er les gegeven?

Iedere kandidaat heeft een eigen aanpak nodig. Aan de hand van een instructie kaart worden jouw vorderingen bijgehouden, zodat ik elke les snel kan zien wat er behandeld is en wat jouw niveau op dat moment is.

Aan de hand van een praktijkboekje, instructie filmpjes op de iPad en uiteraard tekeningen wordt alles duidelijk uitgelegd. Ook word er bij bepaalde situaties even stil gestaan om een zogenoemde situatiebevraging te doen. Tijdens het les rijden probeer ik ook zoveel mogelijk verkeersinzichtelijke tips mee te geven en je te wijzen op de vele risico’s en gevaren in het verkeer. Ik probeer de routes die je rijdt af te wisselen zodat je steeds weer uitdaging hebt en af en toe eens in een andere plaats komt te rijden.